"Nu văd rostul interzicerii secerii și ciocanului comuniștilor. Să le poarte Voronin în frunte", declară prim-ministrul

joi, 22 iulie 2010

Foto: Moldova1

"Eu nu văd rostul interzicerii secerii și ciocanul. Aceste simboluri trebuie să le poarte toată viața în frunte Voronin și ai lui. Însă, oamenii neapărat trebuie să știe și să-i informăm ce au pățiti atunci când "au fost conduși sub aceste simboluri". Declarația aparține prim-ministrului Vlad Filat, lansată în cadrul emisiunii Politica în direct de la Moldova1.


Referindu-se la informațiile apărute în presă cu privire la oferta Germaniei pentru Federația Rusă cu privire la părăsirea zonei transnistrene de către armata rusă, Filat consideră că aceasta a fost o propunere care arată câtă atenție acordă Republica Federală Germană acestui subiect.

Întrebat de moderatoarea emisiunii să enumere succesele și insuccesele după 1 an de la alegerile parlamentare din 29 iulie, premierul a declarat că e prea devreme să vorbească despre acestea. "Noi am obținut o victorie împreună. Pe 29 iulie oamenii au oferit o nouă șansă țării. Eu cred că prin multă muncă vom reuși să o administrăm cu grijă și să avem și un rezultat bun. La capitolul restanțe, cred că putem enumera justiția.  Aceasta urmează a fi reformată și va fi o chestiune principală la următoarele ședințe de guvern", a conchis prim-minsitrul în cadrul aceleeași emisiuni televizate.

sursa: Unimedia

0 Comments: