Cristiano Ronaldo se întoarce la numarul în care a făcut istorie: Va redeveni CR7 la Real Madrid!

vineri, 23 iulie 2010

Cristiano Ronaldo se întoarce la numarul în care a făcut istorie: Va redeveni CR7 la Real Madrid!
Foto: sport.ro

"Sa mai vindem niste tricouri!" - asta e proiectul pe care conducerea Realului si l-a pus in plan pentru sezonul viitor. Cu Raul plecat la Schalke, numarul 7 de la Real se poate duce la Cristiano Ronaldo.


Cele mai tari performante din cariera lui Cristiano Ronaldo s-au invartit in jurul numarului 7. Desi a debutat la Sporting sub comanda lui Boloni cu numarul 28, transferul la United i-a adus si cel mai ravnit numar din istoria clubului: 7, purtat in trecutul apropiat de nume precum Cantona si David Beckham.

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun jucator din lume cu numarul 7 pe spate, iar acest numar l-a urmarit si la nationala. Pana sa se retraga Figo, Ronaldo juca cu 17, iar din 2006 Federatia Portugheza i-a oferit numarul 10, insa l-a refuzat.

La Real, Ronaldo a luat numarul 9, Raul era legat de 7-le istoric, insa dupa plecarea capitanului la Schalke, Cristiano Ronaldo este favorit sa preia numarul pe care in trecut l-au mai avut la Real Juanito, Amancio si Butragueno, scriu astazi spaniolii de la Marca.

Sursa: sport.ro


0 Comments: