Hillary Clinton: bin Laden se ascunde în continuare în Pakistan

miercuri, 21 iulie 2010

Hillary Clinton: bin Laden se ascunde în continuare în Pakistan
Foto: Grup RC

Înalţii demnitari din Pakistan ştiu unde se ascunde capul reţelei teroriste al-Qaida, a mai spus secretarul de stat american.


Secretarul american de stat Hillary Clinton a declarat că, din punctul său de vedere, liderul al-Qaida, Osama bin Laden, se află încă în Pakistan, iar oficiali din guvernul de la Islamabad ştiu unde se ascunde, relatează Telegraph.co.uk.

"Cred că (bin Laden - n.red.) se află aici, în Pakistan, şi ar fi de mare ajutor dacă am putea să îi prindem pe toţi" liderii al-Qaida, a spus ea înainte de conferinţa internaţională de la Kabul.

"Presupun că cineva din guvernul pakistanez, de sus în jos, ştie unde este bin Laden şi aş vrea să ştiu şi eu", a adăugat ea.

Serviciile americane de spionaj cred că ben Laden este încă în viaţă, în pofida zvonurilor că ar fi grav bolnav şi a faptul că nu a mai avut apariţii verificabile în ultimii ani.

Preşedintele afgan Hamid Karzai a afirmat la conferinţă că, potrivit informaţiilor disponibile, şi liderul taliban Mullah Mohammad Omar este în Pakistan.

sursa: Unimedia

0 Comments: