La licitația privind achiziția serviciilor de reconstrucție a lacului „Valea Morilor” nu a participat niciun candidat

vineri, 23 iulie 2010

La licitația privind achiziția serviciilor de reconstrucție a lacului „Valea Morilor” nu a participat niciun candidat
Proiectul primăriei Chișinău pentru parcul „Valea Morilor”
Foto: UNIMEDIA

Direcţia Construcţii Capitale a Primăriei municipiului Chişinău organizează o licitație publică privind achiziția serviciilor de reconstrucție a lacului „Valea Morilor” din capitală. Astfel a sunat anunțul lansat de primăria municipiului Chișinău la licitația care s-a desfășurat fără prezența vreunui agent economic, care ar fi interesat de proiect.

Potrivit șefului Direcției Constucții Capitale, Sofroni Roman, licitația a avut loc, însă au fost prezenți doar membrii comisiei. Acesta spune că 4 agenți economici au cumpărat caietul de sarcini, însă astăzi, 23 iulie, la licitație nu a venit niciunul.

„Probabil nu au avut timp pentru a se pregăti, sarcinile sunt dificile sau au refuzat să participe din cauza surselor financiare”, a declarat Sofroni pentru UNIMEDIA.


Menționăm că Consiliul Municipal a acceptat alocarea resurselor bănești pentru această licitație în valoare de 5 milioane de lei. 

UNIMEDIA amintește că printre ceea ce Primăria mun. Chișinău și-a propus pentru a construi în parcul Valea Morilor este și un  hotel cu restaurant pe apă, un traseu de bobslei, un centru acvatic, teatru contemporan, două  cluburi de sport, un bussiness centru, un shopping centru, o alee în stil japonez, o zonă de agrement cu o plajă, în total, pentru amenajarea parcului fiind necesară o sumă estimativă de circa 218 mln. euro.

Mai multe detalii, dar și imagini foto puteți vedea aici.

Sursa: UNIMEDIA
Redactor: Maia Visterniceanu


0 Comments: