Partidul Conservator în cursa pentru referendum fără să spună „pentru” sau „contra”

vineri, 23 iulie 2010

Partidul Conservator în cursa pentru referendum fără să spună „pentru” sau „contra”
Foto: daphnecaruanagalizia.com

Comisia Electorală Centrală a mai înregistrat, azi 23 iulie, un participant la referendumul republican constituţional. Este vorba de Partidul Conservator care a fost înscris în calitate de participant la referendumul republican constituţional din 5 septembrie 2010 , însă nu şi-a exprimat nici una din opţiunile „pentru” sau „contra” în problema supusă referendumului.


UNIMEDIA amintește că Comisia Electorală Centrală a mai înregistrat, la 20 iulie, 4 formaţiuni politice în calitate de participanţi la referendumul republican și anume:
1. Partidul Naţional Liberal cu opţiunea „pentru” problema supusă referendumului;
2. Partidul Politic „Partidul Socialiştilor din Moldova „Patria-Rodina” care nu şi-a exprimat nici una din opţiunile „pentru” sau „contra” în problema supusă referendumului;
3. Partidul Republican din Moldova, cu opţiunea „pentru” problema supusă referendumului;
4. Pаrtidul Politic „Partidul Ecologist „Alianţa Verde din Moldova”, cu opţiunea „pentru” problema supusă referendumului.

Primele partide politice care s-au înregistrat au fost:  Partidul Comuniștilor, Partidul Democrat, Partidul Liberal Democrat, Partidul Liberal, Alianța „Moldova Noastră”, Mișcarea Acțiunea Europeană, Partidul Popular Creștin Democrat, Mișcarea social-politică Republicană „Ravnopravie” și Partidul Popular Republican.

Sursa: UNIMEDIA
Redactor: Maia Visterniceanu


0 Comments: