Leonardo Dicaprio, la un pas de moarte

joi, 22 iulie 2010

Leonardo Dicaprio, la un pas de moarte
Foto: nimg.sulekha.com

Leonardo Dicaprio a fost la un pas de moarte în timpul unor scufundări din largul Galapagosului. Actorul a povestit de curând că a trecut prin clipe de groază și ca și-a văzut întreaga viață trecându-i prin fața ochilor. Totul s-a întâmplat în timp ce Dicaprio se îndepărtase de restul grupului de scafandri și încerca să fotografieze niște pisici de mare, relatează revista Tabu.


"Încercam să fac câteva fotografii și cred ca tubul de oxigen nu era prins bine pentru că trebuia să mă încordez foarte tare ca să îl pot ține, iar aerul se termina și nu aș fi avut timp să ajung la suprafață", a declarat Leonardo. Actorul a trecut repede peste momentul de panică și a avut inspirația de a se alătura rapid grupului de scufundători, iar aceștia au împărțit cu el oxigenul lor.

Incidentul s-a produs, în tipul vizitei lui Leonardo DiCaprio şi actorului Edward Norton în Galapagos. Cei doi sau implicat într-un proiect menit să protejeze şi să pastreze neatins Amazonul Ecuadorian de la extracţia de petrol.

Sursa: UNIMEDIA cu referire la Tabu


0 Comments: