Trei jucători şi antrenorul lor au fost arestaţi după ce au bătut un jurnalist. VEZI VIDEO

sâmbătă, 24 iulie 2010

Trei jucători şi antrenorul lor au fost arestaţi după ce au bătut un jurnalist. VEZI VIDEO
Foto: captura imagini video

Trei jucători de la echipa braziliană Goias şi antrenorul lor au explodat de furie la finalul meciului cu Vitoria. Victimă a fost un jurnalist, iar cei patru au ajuns după gratii.


Echipa Goias este cu siguranţă cea mai violentă din Brazilia. Antrenorul Emerso Leao şi trei jucători ai săi au fost arestaţi miercuri noapte după ce au bătut un jurnalist, la finalul partidei cu Vitoria. 

Cei de la Goias au condus cu 2-0, însă au fost egalaţi până la final, lucru care a stârnit furia oaspeţilor. Principalii vizaţi au fost arbitrii, care au scăpat doar datorită intervenţiei poliţiei militare. 

Jurnalistul Roque Santos nu a fost atât de norocos. Încercând să-l intervieveze pe antrenorul Leao, jurnalistul a avut de întâmpinat o avalanşă de injurii şi lovituri. 

Jucătorii şi ceilalţi reprezentanţi ai presei au intervenit pentru a calma spiritele, îndepărtându-l pe tehnician din acea zonă. A fost momentul în care Moura, Marcao şi Romerito au intrat în scenă, cei trei lovindu-l la rândul lor pe ziarist care a fost făcut KO de un croşeu al lui Rafael Moura. 

Roque Santos a depus plângere la poliţie iar cei patru reprezentanţi ai clubului Goias au fost reţinuţi şi escortaţi la o secţie în vederea cercetărilor.


0 Comments: