Ozzy Osbourne este un Neanderthal, spun oamenii de ştiinţă

marți, 26 octombrie 2010

Ozzy Osbourne este un Neanderthal, spun oamenii de ştiinţă
Foto: REALIATEA.NET

Celebrul rocker susţine că genele sale "supraumane" l-au ţinut sănătos în ciuda unei vieţi pline de excese. Oamenii de ştiinţă au aflat acum că, într-adevăr, arborele genealogic al lui Ozzy este destul de special.

Cercetătorii care i-au studiat ADN-ul au descoperit că Ozzy Osbourne este descendentul unui Neanderthal.


Cântăreţul este şi rudă îndepărtată cu rău-făcătorul Jesse James, cu ultimul ţar al Rusiei Nicolae II şi cu regele George I şi împarte câteva gene cu vechii romani.

Rockerul de 61 de ani, care a supravieţuit în mod uimitor anilor de dependenţă de alcool şi droguri, glumeşte că vestea că este urmaşului unui Neanderthal nu a surprins-o pe soţia sa Sharon sau pe poliţiştii din întreaga lume.

El a muşcat capul unui liliac în timp ce era beat pe scenă, şi-a rupt gâtul într-un accident în 2003 şi a recunoscut că nu există niciun motiv plauzibil pentru care este încă în viaţă.


Neanderthalii au dispărut acum 30.000 de ani, dar genele lor trăiesc încă în unii oameni moderni. Un studiu de anul acesta arată că strămoşii europenilor albi şi asiaticilor s-au împerecheat cu Neanderthalii şi că de atunci genele lor au fost transmise mai departe.

0 Comments: