Stepaniuc: "Moldova Unită este un satelit al Guvernului, iar eu nu am acceptat sa fac jocul unor partide mari" PMU: Stepaniuc a venit la noi pentru ca prin intermediul guvernării să-şi rezolve problemele personale

joi, 28 octombrie 2010

Stepaniuc:
Foto: europalibera.org

(UPDATE 13:00) Ludmila Belcencova, purtător de cuvânt PMU: "Vladimir Ţurcan nu va comenta toate prostiile. Ne pare rău că Victor Stepaniuc, după ce nu a fost acceptat în partide de democraţi, umanişti, dar şi mulţi alţii, s-a apucat de aşa o politică. În ceea ce ţine de Guvern, Stepaniuc a acceptat să vină la noi în partid pentru ca prin intermediul guvernării să-şi rezolve nişte probleme personale şi acum, când nu s-a primit, el s-a supărat".

"Moldova Unită nu este un partid de opoziţie, este un satelit al Guvernului şi care face jocul unor partide mari". Declaraţia aparţine lui Victor Stepaniuc, ex-deputat Moldova Unită, lansată azi, 28 noiembrie, în cadrul unei conferinţe de presă.


Acesta spune că în timpul când era membru PMU a pregătit circa şase conferinţe de presă pe diferite teme economice şi sociale care criticau acţiunile actualei guvernări, însă desfăşurarea acestora a fost respinsă de preşedintele partidului,  Vladimir Ţurcan.

Stepaniuc a mai adăugat că dacă îl mai respectă pe Ţurcan ca om, nu poate spune acelaşi lucru şi despre Ţurcan ca politician.

Amintim că anterior, Victor Stepaniuc nu a oferit detalii despte motivele plecării sale, precizând doar că „în PMU unele persoane se promovează doar pe sine”. Acesta nu excludea o posibilă aderare la Partidul Democrat, însă mai apoi a candidat la alegerile parlamentare anticipate în calitate de candidat independent.

sursa: Unimedia

2 Comments:

Anonim said...

I ωas ρгеtty ρleaѕеd to find this web
ѕіte. I want to to thаnk you fοr oneѕ
time duе to thіs wondеrful read!
! I definitely apрrеciated еveгy pаrt of іt and Ι haνе уou saved
to fаv to lοok аt new іnformаtion on
your ѕite.The Clone Wars Season 5 Episode 9 Free Stream
Feel free to surf my site : Watch The Clone Wars Season 5 Episode 9 A Necessary Bond Online Free Stream

Anonim said...

Link exсhange is nothing еlse hoωever it is juѕt placing the
othег person's weblog link on your page at proper place and other person will also do same in favor of you.Watch Merlin Season 5 Episode 9
Also see my webpage > Watch Merlin Season 5 Episode 9