Voronin: Trebuie de pus un "şlagbaum" pentru partidele care 4 ani fac trea-lea-lea şi cu 3-4 luni înainte de alegeri se trezesc şi bat capul la oameni

miercuri, 27 octombrie 2010

Voronin: Trebuie de pus un
Foto: lg-wuppertal.nrw.de

Liderul comunist Vladimir Voronin se arată deranjat de mulţimea de partide care se lansează în campania pentru alegerile parlamentare anticipate. "Trebuie de pus un "şlagbaum" pentru partidele care 4 ani fac trea-lea-lea, nimeni nu ştie nimic de ele şi cu 3-4 luni înainte de alegeri se trezesc şi bat capul la oameni", a declarat Voronin azi, 27 octombrie, în cadrul unei conferinţe de presă.


Preşedintele PCRM a precizat că partidele care nu au participat doi ani la rând la alegeri sau au stat în umbră trebuie să treacă un test şi mai apoi să li se permită să participe în cursa pentru alegeri. Acesta a precizat că "voturile astea se duc într-o parte în loc să se ducă la partidele care pot rezolva problemele ţării".

Voronin a declarat că statul trebuie să finanţeze partidele politice, însă nu zecile de formaţiuni care participă la noi în ţară la alegeri.

Sursa: UNIMEDIA
Redactor: Maia Visterniceanu


0 Comments: