În America cu www.goamerica.md

joi, 28 octombrie 2010

În America cu www.goamerica.md
Foto: goamerica.md

Să câştigi la loteria Green Card – este cea mai simplă cale de a pleca în SUA. Aceasta o va confirma fiecare, dintre cei care au o idee despre ordinul de emigrare în State. Site-ul www.GoAmerica.md – este cea mai simplă cale de a participa la loterie.


În lunile octombrie-noiembrie 2010 va avea loc următoarea loterie a Guvernului Statelor Unite ale Americii, unde oamenii din întreaga lume au posibilitatea de a câştiga un permis de şedere în Statele Unite. Guvernul SUA este cointeresat în menţinerea populaţiei multietnice a ţării. În special cu scopul de a atrage imigranţi din diferite ţări, se efectuează anual o loterie, cunoscută neoficial ca  „Loteria Green Card”. Anul acesta, ea va avea loc din nou şi printre cei care se vor înregistra din 5 octombrie până pe 30 noiembrie - vor fi din nou 50 000 câştigători.

Participarea la loteria DV-2012 (numită oficial Diversity Immigration Visa Program) – este şansa de a emigra legal în Statele Unite şi pentru cetăţenii ţării noastre. Împreună cu permisul de şedere, câştigaţi posibilitatea de a pleca legal în America cu toata familia, să locuiţi, munciţi şi studiaţi acolo, dispunând de aceleaşi drepturi ca şi cetăţenii SUA, beneficiind în acelaşi timp de facilităţi a regimului de vize pentru călătorii în ţările Uniunii Europene şi multe alte ţări din lume.

Pentru a participa la loterie, nu este nevoie de nimic altceva, decât sa îndepliniţi ABSOLUT GRATUIT formularul.  Iar mai departe, totul depinde de noroc!

Anul trecut, aproape 900 din compatrioţii noştri s-au folosit de ocazie şi au câştigat. În anul acesta, câştigătorul poţi fi chiar tu! Participă la loterie sau află mai multe pe site-ul www.goamerica.md.


sursa: Unimedia

0 Comments: