(doc) Un tânăr de 23 de ani a donat Partidului Comuniștilor 250 mii lei pentru campania electorală

miercuri, 27 octombrie 2010

(doc) Un tânăr de 23 de ani a donat Partidului Comuniștilor 250 mii lei pentru campania electorală
Foto: Colaj UNIMEDIA

Un tânăr de 23 de ani, din Anenii Noi, a donat Partidului Comuniștilor pentru campania electorală nici mai mult nici mai puțin de 250 mii lei. Informația se conține în documentele prezentate de comuniști la Comisia Electorală Centrală cu privire la donațiile făcute de persoanele fizice către formațiunea politică.

Potrivit datelor, este vorba de Levițchi Anton, născut în anul 1987. Încercare de a-l contacta telefonic pe Anton nu s-a soldat cu rezultate. "Nu cunosc numărul de telefon mobil al lui Anton. Reveniți vă rog după ora 20.00", a răspuns o voce de bărbat atunci când reporterii UNIMEDIA l-au telefonat pe Levițchi Anton la domiciliu.

UNIMEDIA amintește că liderul Alianței Moldova Noastră, Serafim Urechean este principalul finanțator al formațiunii în campania electorală de până acum. Acesta a depus pe contul partidului 200 mii lei. La comuniști, fostul ministru al economiei, Igor Dodon a donat în primele săptămâni cca 150 mii lei, iar Vitalia Pavlicenco este unica care și-a susținut financiar partidul, donând 300 de lei pentru campania electorală.





sursa: Unimedia

0 Comments: