Valeriu Cosarciuc și AMN au primit avertizare din partea CEC pentru utilizarea resurselor administrative

vineri, 29 octombrie 2010

Valeriu Cosarciuc și AMN au primit avertizare din partea CEC pentru utilizarea resurselor administrative
Iurie Ciocan, Secretar CEC
Foto: privesc.eu

Valeriu Cosarciuc și formațiunea Alianța Moldova Noastră au primit avertizare din partea Comisiei Electorale Centrale pentru utilizarea resurselor administrative. Anunțul a fost făcut în după amiază zilei de astăzi de către secretarul CEC, Iurie Ciocan.

"S-a constatat utilizarea resurselor administrative de către candidatul AMN, Valeriu Cosarciuc, care a fost suspendat din funcție prin decizia prim-ministrului. Prin activitatea sa, candidatul AMN a îndeplinit atribuțiile care îi revin ministrului Agriculturii. Acesta primește avertizare", a precizat Ciocan pentru presă.

Potrivit lui, Codul Electoral nu prevede un număr maxim sau minim de avertizări pentru un concurent electoral pentru ca ulterior, să fie aplicate măsuri mai drastice. "Hotărârea a fost adoptată anonim", a conchis Ciocan.


UNIMEDIA amintește că Valeriu Cosarciuc a oferit premii din partea Ministerului Agriculturii, după ce şi-a suspendat activitatea pe durata campaniei electorale. Acesta este candidat la funcţia de deputat pe lista Alianţei "Moldova Noastră".

sursa: Unimedia

0 Comments: