Playboy îşi pune frumoasele să plătească

joi, 28 octombrie 2010

Playboy îşi pune frumoasele să plătească
Foto: barfitoarea.ro

Femeile trebuie acum să plătească pentru privilegiul de a-şi face publice formele worldwide în Playboy. Revista şi-a încălcat tradiţia de peste 50 de ani şi acum le cere în State candidatelor la dezgolire să-i ofere un onorariu cuprins între 19.95 şi 59.95 $ doar ca să le fotografieze la preselecţie.


Tam-tam-ul făcut de publicaţia Backstage The Actors's Resource la autorităţile californiene a obligat Playboy să renunţe la pretenţiile sale financiare ridicate în oraşul San Diego, care a adoptat anul trecut o lege, The Krekonian Act, ce protejează actorii de înşelătoriile scotocitorilor de talente. "Onorariul perceput de revistă la audiţii ne-a făcut să punem la îndoială legitimitatea castingului. Punctul nostru de vedere a fost că nu este legal să taxazi un potenţial angajat pentru a-i da posibilitatea să se poată înscrie ca să câştige un loc de muncă", a fost argumentul celor de la Backstage.

În urma sesizării autorităţilor, Playboy a renunţat în San Diego să mai ceară bani fetelor la casting şi chiar a anunţat că le va returna banii celor care au apucat să plătească, însă în New York sau în Las Vegas, unde actorii nu beneficiază de o asemenea lege precum Krekonian Act, pretenţiile financiare ale celor de la Playboy au rămas în picioare, siteul oficial al revistei anunţând în continuare aceleaşi tarife pentru castingurile din New York şi Las Vegas, scrie backstage.com.

sursa: Unimedia

0 Comments: