Grigore Petrenco acuză guvernarea și presa de atac la adresa PCRM. Alexandru Tănase: Campania PCRM este construită exclusiv din minciună!

vineri, 29 octombrie 2010

Grigore Petrenco acuză guvernarea și presa de atac la adresa PCRM. Alexandru Tănase: Campania PCRM este construită exclusiv din minciună!
Foto: Colaj UNIMEDIA

Declarații aprinse între Grigore Petrenco și Alexandru Tănase. Reprezentantul comuniștilor declară PCRM este ținta unui atac bine organizată de actuala guvernare și mass-media aservită de șantaj și intimidare a donatorilor. Totodată, acesta acuză Guvernarea și liderii AIE de spargerea digului de la Nemțeni, dar și de netransparența finanțării Partidului Liberal de către Mihai Ghimpu. "Chiar vă rog să verificați din ce venituri a sponsorizat Mihai Ghimpu Partidul Liberal. O să vedeți lucruri interesante", a menționat acesta în cadrul unei emisiuni la PublikaTV.

De cealaltă parte, prim-vicepreședintele PLDM, Alexandru Tănase, declară că PCRM spune adevărul doar când pronunță propriul nume. "Prima minciună care au spus-o - că li se va interzice simbolica. Nu s-a întâmplat. A doua minciună - că finanțatorii PCRM sunt intimidați. Fals! Oleg Voronin l-am văzut în piață, la sala de sport, e bine merci. A treia - contrabandiștii din anturajul lui Filat. Nu ați dat niciun nume până în prezent", a replicat Tănase.


Totodată, liberal democratul a menționat că toată campania electorală a PCRM este construită exclusiv pe minciună. "Nu am nicio problemă să polemizez cu reprezentanții PCRM pe probleme de fond, dar cum poți discuta când PCRM spune oamenilor din sate că aviația a bomdardat digul de la Nemțeni. Cum poți să discuți cu ei când agitatorul PCRM declara la o întâlnire la Zbieroaia că guvernarea special a stricat granița ca să poată trece jandarmii români și din cauza asta fac referendum ca să ne unească cu România", s-a arătat indignat Tănase în  intervenția sa.

Prim-vicepreședintele AMN, Victor Osipov, a susținut retorica ministrului Justiției, declarând că AIE nu are de ce se teme de PCRM. "PCRM s-a risipit deja", a precizat acesta. Boris Vieru, reprezentantul PL, declară și el că digul a fost spart doar în filmul propagandistic al PCRM. "Filmul PCRM este un fel de Atac asupra Moldovei 2", a precizat Vieru în cadrul aceleeași emisiuni.

sursa: Unimedia

0 Comments: