Mihai Ghimpu: 1000% că vom avea peste 50% la alegerile parlamentare din 28 noiembrie

vineri, 29 octombrie 2010

Mihai Ghimpu: 1000% că vom avea peste 50% la alegerile parlamentare din 28 noiembrie
Foto: evz.ro

Preşedintele interimar, liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, se arată convins 1000% că alegerile parlamentare anticipate din 28 noiembrie se vor solda cu victorie pentru partidele democratice componente ale Alianţei pentru Integrare Europeană, "victorie care este deja în buzunarul AIE". Despre acesta, Mihai Ghimpu a vorbit în cadrul unui interviu pentru Radio Vocea Basarabiei și Radio România.


"1000% că vom avea peste 50%, adică formarea majorității parlamentare și sper să  ajungem și la 61. Dacă nu, să găsim atunci restul de mandate ca să depășim criza și să putem alege președintele", a menţionat Ghimpu. Acesta dă asigurări că de această dată AIE va putea da un președinte Republicii Moldova.

Referindu-se la pactul de neagresiune între liderii AIE, Ghimpu spune că acesta nu a fost semnat pentru că între cei 4 lideri au apărut anumite neînţelegeri legate de alegeri, ceea ce i-a oprit pe unii să semneze acest document. Cu toate acestea Mihai Ghimpu dă asigurări că mai există timp ca pactul să fie semnat.

sursa: Unimedia

0 Comments: