PCRM: Declaraţiile precum că donatorii PCRM sunt fictivi sunt manipulări cinice ale jurnaliştilor

joi, 28 octombrie 2010

PCRM: Declaraţiile precum că donatorii PCRM sunt fictivi sunt manipulări cinice ale jurnaliştilor
Foto: mariobalint.blogspot.com

„În ultimele două zile sîntem martori la o campanie bine organizată de actuala guvernare și mass-media aservită de șantaj și intimidare a donatorilor noștri, de discreditare a PCRM și tentativă de a elimina cel mai mare și puternic partid din RM din cursa electorală. Actuala putere conștientizează foarte bine că doar eliminarea PCRM din campania electorală le poate asigura păstrarea, cu orice preț, a puterii, în caz contrar înfrîngerea este garantată”, se menționează într-un comunicat de presă al PCRM.


Referindu-se la știrile despre rapoartele financiare ale PCRM depuse la CEC, comuniştii spun că sunt nişte atacuri premeditate din partea unor mijloace de informare în masă, o dezinformare și manipulare cinică ale unor jurnaliști: „Toate informațiile precum că donatorii PCRM sînt fictivi nu corespund realității, sînt micinoase și calomnioase”.

UNIMEDIA aminteşte că tatăl unui tânăr de 23 de ani, care figurează în lista de donatori a Partidului Comuniștilor, declară că prima dată aude de acest lucru. Potrivit PCRM, acesta ar fi donat 250 mii lei comuniștilor pentru campania electorală.

sursa: Unimedia

0 Comments: