ODIMM te invită să asculţi experienţa antreprenorilor beneficiari de experţi germani

marți, 26 octombrie 2010

ODIMM te invită să asculţi experienţa antreprenorilor beneficiari de experţi germani
Foto: odimm.md

Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM aduce la cunoştinţă că la data de 12 noiembrie 2010, ora 10.00, va avea loc masă rotundă cu tematica "Condiţii şi experienţe practice de solicitare a unui expert German”, la sediul ODIMM în sala de conferinţe.


În cadrul acestei mese rotunde, în calitate de invitaţi, vor fi Directorul  Programului SES în Germania şi antreprenori Uta Sonnen, precum şi antreprenori, beneficiari de experţi ai Programului SES.

Organizarea acestei mese rotunde se înscrie în Programul Senior Experten Service. Acest Program oferă experţi din diferite domenii pentru întreprinderile mici şi mijlocii, instituţiile publice, autorităţile locale, instituţiile de învăţământ şi instituţiile profesionale, care doresc să obţină instruire şi consultanţă în vederea dezvoltării instituţiei.

Doritorii de a participa la discuţii în cadrul acestei mese rotunde, pot contacta la numărul de telefon (022) 225799 sau pot anunţa prin e-mail info@odimm.md. Persoana de contact, Cornelia Zelinschi.

sursa: Unimedia

0 Comments: