Miguel Garcia nu va mai juca fotbal în urma infarctului suferit duminică!

joi, 28 octombrie 2010

Miguel Garcia nu va mai juca fotbal în urma infarctului suferit duminică!
Foto: adevarul.ro

Miguel Garcia, fotbalistul spaniol care a suferit un infarct duminică în timpul partidei pe care echipa lui, UD Salamanca a disputat-o pe teren propriu contra lui Betis, a fost anunţat de către medici că nu va mai putea juca fotbal.


Conform diagnosticului pus de medicii spanioli, Miguel Garcia nu va mai putea juca niciodată fotbal, dar jucătorul suportă destul de bine decizia, după cum au precizat aceleaşi surse: "Este o persoană cu un mental foarte puternic, în ciuda veştii primite". 

La ora 14:45, fotbalistul a părăsit clinica însoţit de directorul sportiv al clubului, Baltasar Sanchez şi de soţia sa. Garcia a ţinut să le mulţumească reprezentanţilor presei pentru discreţia de care au dat dovadă pe toată durata internării sale, dar şi suporterilor Salamancăi pentru suportul moral acordat: "Vă mulţumesc tuturor, mă simt perfect acum", au fost singurele vorbe ale jucătorului.

Amintim că  în timpul meciului de duminică, 24 octombrie, cu Betis Sevilla, fotbalistul Miguel Garcia, de la Salamanca, a fost la un pas de a-şi pierde viaţa pe teren. Acesta a căzut brusc pe gazon, iar timp de 25 de secunde medicii au încercat să-l resusciteze, pentru că inima acestuia nu bătea.


0 Comments: