14 000 de susținători ai campaniei online "Yes la vot pe 28!" pe Facebook și Odnoklassniki

joi, 28 octombrie 2010

14 000 de susținători ai campaniei online
Foto: odnoklassniki.ru

Internauții moldoveni au lansat o campanie de mobilizare a tinerilor să meargă la vot. În mai puțin de o săptămâna, mii de susținători au aderat la grupurile "Yes la vot pe 28" pe rețelele de socializare. Astfel, numărul celor care susțin campania pe Facebook și Odnoklassniki a depășit cifra de 14 mii. 


"28 noiembrie 2010 este ziua alegerilor parlamentare anticipate în Republica Moldova. Ieșim cu toții la vot să susținem dezvoltarea pro-europeană a R. Moldova!", se menționează în mesajul trimis de userii de internet.

Consilierul primului ministru pe domeniul de tineret, Tudor Darie, este unul dintre inițiatorii campaniei on-line. “În perioada următoare campania se va extinde în blogosferă. În scurt timp, susținătorii campaniei, care stau acum pe rețele de socializare și fomurile site-urilor de știri, vor fi invitați să realizeze și activități în mediul off-line. Mai avem la dispoziție doar o lună. Este important ca fiecare dintre noi să se implice în convingerea alegătorilor indeciși pentru ca să ne prezentăm cu toții la vot pe 28 noiembrie”, a precizat acesta. 

UNIMEDIA amintește că persoanele cu drept de vot, care după ultima participare la alegeri, şi-au schimbat locul de şedere sunt în drept să-şi declare locul nou de şedere la organul administraţiei publice locale pentru a putea fi înscrise în lista de alegători la secţia de votare corespunzător locului şederii. Termenul limită pentru depunerea declaraţiei este data de 28 octombrie.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: