Caracatiţei Paul i se va ridica un altar

marți, 26 octombrie 2010

Caracatiţei Paul i se va ridica un altar
Foto: allvoices.com

Caracatiţa Paul, care a prezis corect rezultatul mai multor meciuri de la Campionatul mondial de fotbal, a murit luni noapte, din cauze naturale, iar conducerea acvariului plănuieşte să improvizeze un altar în amintirea sa, relatează CNN, preluat de Newsin.


Angajaţii acvariului se aşteptau totuşi ca Paul să moară, având în vedere că în general caracatiţele trăiesc doar câţiva ani.

Cefalopodul a prezis cu o corectitudine de 100% rezultatele unor meciuri de la Campionatul Mondial de fotbal, inclusiv cel al finalei. Finala a fost câştigată de Spania, în faţa Germaniei.

Paul a făcut preziceri şi pentru domeniul politic. Un ziarist de la cotidianul de mare tiraj Komsomolskaia Pravda a reuşit recent să-i ia un interviu celebrei caractatiţe prezicătoare Paul, care, deşi s-a retras din activitatea de oracol, a făcut o excepţie pentru oaspetele său rus şi i-a indicat cine va fi din 2012 lider la Kremlin. "Votul" lui Paul a fost sigilat şi va fi păstrat într-un seif până la alegerile din 2012.

Paul trăia în acvariul Sea Life din Germania.  Caracatița va apărea într-un documentar ce va fi difuzat la începutul anului viitor.

0 Comments: