Declarațiile "senzaționale" ale lui Victor Șelin despre inundațiile din 2008

vineri, 29 octombrie 2010

Declarațiile
Victor Șelin, președinte PSD
Foto: terra.md

”Recunosc că anul acesta autoritățile nu au fost gospodari buni și au avut scăpări, deși în 2008 apă era mai multă, comuniștii s-au isprăvit. Vă spun cum. Pe partea română era o comisie care era responsabilă de deschiderea și închiderea barierelor de pe Prut la timp, pentru a evita inundarea localităților românești. Noaptea, însă, când comisia dormea, din partea moldvenească spre malul românesc se aduceau lăzi cu coniac pentru ca responsabilii pentru barierele de pe dig să le deschidă și noaptea apa să se scurgă încet în Prut”.


Declarația a fost făcută de președintele Partidului Social Democrat, Victor Șelin, ieri, în cadrul emisiunii Fabrika la Publika TV.

Șelin susține, însă, că acest ”act de corupție” a fost făcut pentru binele poporului, prin acest șiretlic comuniștii salvând mai multe sate moldovenești aflate în pericol.

La rândul său, reprezentantul comuniștilor, Grigore Petrenco, a declarat că nu confirmă, dar nici nu infirmă informația, deoarece nu cunoaște informații despre acest subiect.

UNIMEDIA precizează că PCRM a lansat recent teoria spargerii intenționate a digului de la Nemțeni, acuzând de acest fapt actuala guvernare, care a salvat, astfel, două orașe din România, cu prețul inundării satelor moldovenești.

sursa: Unimedia

0 Comments: