Tipărire direct din Cloud cu HP

marți, 3 mai 2011

Tipărire direct din Cloud cu HP
Foto: servernews.ru

Utilizatorii Google Cloud Print pot imprima de acum documente din orice aplicaţie compatibilă, instalată pe un smartphone sau un computer, direct pe orice echipament HP cu funcţie ePrint. Imprimantele HP destinate utilizării acasă sau la birou, care pot fi conectate la Internet şi accesate din Internet cloud, sunt primele care permit imprimarea prin Google Cloud Print fără să fie nevoie de instalări suplimentare de aplicaţii sau software.


Combinaţia dintre Google Cloud Print şi imprimantele HP ePrint face ca imprimarea de pe orice aplicaţie web, mobilă sau disponibilă pe desktop şi compatibilă cu acest serviciu să fie mult mai intuitivă, mai accesibilă şi mai practică, eliminând nevoia instalării unui driver de imprimare  sau a unui computer conectat la imprimantă. Aplicaţiile ce pot fi folosite împreună cu Google Cloud Print includ versiunile Gmail şi Google Docs pentru telefonul mobil şi sistemul de operare Chrome OS, iar pe viitor serviciul va fi compatibil şi cu alte  aplicaţii din surse terţe.

”Pentru HP este extrem de important să pună la dispoziţia clienţilor o modalitate prin care aceştia să poată imprima de unde şi cum doresc”, a declarat Stephen Nigro, senior vice-president Imaging and Printing Group HP. 

Utilizatorii trebuie doar să includă adresa unică de e-mail a imprimantei HP  Photosmart, Officejet sau LaserJet Pro cu funcţie ePrint în contul lor de Google şi vor putea apoi să imprime uşor şi sigur direct din orice aplicaţie Google, oricând şi de oriunde doresc.

„Utilizatorii aleg tot mai des aplicaţii web sau pentru telefonul mobil, iar Google Cloud Print adaugă acestor aplicaţii capacităţi complete de imprimare”, a declarat Mike Jazayeri, Product Management Director al Google.

În vreme ce imprimarea din Internet cloud era deja posibilă pentru orice imprimantă conectată la un PC, a imprima direct din cloud către o imprimantă fără cabluri sau drivere devine o experienţă mult mai simplă şi mai intuitivă.


Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: