(video) ȘOC! Filat îl retrage pe Bodiu din campania pentru Primăria Chișinău și îl susține pe Dorin Chirtoacă!

vineri, 6 mai 2011

(video) ȘOC! Filat îl retrage pe Bodiu din campania pentru Primăria Chișinău și îl susține pe Dorin Chirtoacă!
Foto: UNIMEDIA

Declarație șoc a liderul PLDM Vlad Filat chiar de ziua sa de naștere. În urmă cu câteva minute acesta a anunțat în cadrul unui briefing de presă că Victor Bodiu, candidatul PLDM la funcția de primar al Capitalei, se retrage din cursa electorală și îl susține pe actualul primar - Dorin Chirtoacă.

"Este un anunț despre viitorul Alianței pentru Integrare Europeană. Voi fi scurt, pentru a nu lăsa loc de interpretări. Lucrurile nu arată deloc bine în ce privește viitorul AIE. Conflictele din AIE s-au transformat într-un adevărat război intern, mai ales în campania pentru Chișinău. Toți am greșit în campanie. Ce este important, să ne trezim la timp. Să lăsăm orgoliile, să arătăm că suntem responsabili, că nu avem interese înguste de partid", a precizat Vlad Filat în urmă cu câteva minute.


"Vă spun aceste lucruri deoarece am fost ținta unei campanii murdare. Numai în ultima lună zeci de colegi din PLDM au fost încercați prin diferite metode și îndemnați să părăsească PLDM. Astfel de acțiuni, nu am mai întâlnit, nici până la, nici după ce comuniștii căutau votul de aur în partidul nostru", a punctat Filat. 

"Noi am decis să le răspundem tuturor celor care ne atacă murdar, printr-un mare gest de generozitate politică, printr-un gest care să salveze Moldova de revenirea PCRM la putere. Nu putem opri revenirea PCRM doar prin declarații. Am luat o decizie strategică, nu una politică. Primăria trebuie să fie câștigată de candidatul AIE din primul tur. Avem semnale îngrijorătoare. Pentru binele Alianței am decis să-l retragem pe Victor Bodiu din cursa electorală și să-l susținem pe Dorin Chirtoacă - actualul primar al Capitalei", a conchis Vlad Filat fără să mai facă alte comentarii.

Liderul PLDM a venit cu cuvinte de înaltă apreciere la adresa lui Victor Bodiu, spunând că acesta este cel mai bun candidat, dar PLDM este pus în situația în care să lupte pentru unitatea Alianței pentru Integrare Europeană. 

Victor Bodiu a declarat în cadrul briefingului că va rămâne în fruntea listei de consilieri a liberal-democraților pentru Consiliul Municipal Chișinău. 



Sursa: UNIMEDIA 
Video: Privesc.eu 


0 Comments: