(video) PSD și-a pregătit „bisturiile” pentru a lupta cu mafia de la Primărie

joi, 5 mai 2011

(video) PSD și-a pregătit „bisturiile” pentru a lupta cu mafia de la Primărie
Foto: UNIMEDIA

Candidatul PSD la funcția de primar al Capitalei, Sergiu Coropceanu, s-a lansat astăzi 5 mai în campania electorală. Acesta și-a prezentat echipa, dar și platforma electorală într-o locație specială: Spitalul de Urgență. Social-democrații spun că și-au pregătit bisturiile pentru intervenția de urgență de care are nevoie administrația publică locală Chișinău. „Sunt om de cuvînt”- acesta este sloganul campaniei electorale a social-democratului. 


„Primăria Chișinăului are nevoie de o intervenție „chirurgicală” de urgență. Doar o intervenție dură poate schimba lucrurile spre bine. Știu unde este mafia, unde este corupția în Primărie”, a declarat Coropceanu.

Social- democrații sunt nemulțumiți de pensiile și salariile mici și de tarifele exagerate. Aceștia își propun să asigure pentru locuitorii din Chișinău un minimum de existență. „Noi nu promitem palate de aur, construcții mari, ci o soluțe reală și simplă”, a declarat Coropceanu.

La rândul său, liderul PSD, Victor Șelin susține că atât timp cât în Consiliul Municipal Chișinău vor fi oligarhi, atât timp problemele Capitalei vor rămâne nerezolvate. „Iată de ce în echipa PSD sunt orășeni simpli, care se pot implica în administrarea eficientă a municipiului”, a spus acesta.

Coropceanu a criticat atât activitatea AIE cât și cea a comuniștilor. Totuși, în opinia lui, contracandidatul principal este Igor Dodon, care „folosește electoratul comunist pentru a se întări ca un fruntaș în cadrul partidului și nu are interes să soluționeze problemele Capitalei”.

Chiar dacă este sportiv de performanță în arte marțiale, Coropceanu asigură că nu va avea o campanie agresivă. „Nu campania este dură, este dorința candidaților de a-și acapara puterea în mâinile lor”, spune acesta. Totuși, social-democratul a promis că, dacă va câștiga alegerile, la prima ședință a Primăriei va demonstra un exerciuțiu de karate.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: