Profeţie: "Cutremur de 14 pe Richter în Taiwan, peste 4 zile"

sâmbătă, 7 mai 2011

Profeţie:
Cutremur urmat de tsunami in Japonia
Foto: Reuters

Autoproclamatul profet maestrul Wang a prezis că un cutremur de 14 grade urmat de valuri seismice de 170 de metri vor lovi Taiwanul pe 11 mai. Vestea a stârnit spaimă în rândul populaţiei, iar un om s-a sinucis de teamă, a anunţat poliţia taiwaneză, potrivit agenţiei spaniole de presă EFE, scrie Agerpres.


Când a aflat această profeţie, un taiwanez în vârstă de 70 de ani care suferea de depresie cronică s-a aruncat de la etajul cinci al unei clădiri din Taipei şi a decedat, potrivit ziarului Lianhe Bao. Procurorii taiwanezi au început o anchetă privind profeţiile apocaliptice ale lui Wang, care au indus teamă. Ba chiar unii şi-au cumpărat adăposturi situate în zonele muntoase ale insulei.

Într-unul din satele, situate în zona de munte, se construiesc deja aproximativ 100 de refugii care se vând la preţuri mari, ceea ce a trezit suspiciuni de fraudă sau de îmbogăţire ilicită în urma profeţiilor.

Potrivit profetului, cataclismul va dărâma monumente emblematice ale insulei precum Turnul Taipei 101, unul dintre cei mai înalţi zgârie-nori din lume..

Taiwanul este situat într-o zonă seismică. La 21 septembrie 1999 aici a avut loc cel mai puternic cutremur din ultimii o sută de ani, cu magnitudinea de 7,6 grade pe Richter..

Peste 3.400 de oameni au murit în urma seismului.

Sursa: evz.ro 

 


0 Comments: