(doc) Procuratura Anticorupție declară că PCRM "este curat"

miercuri, 4 mai 2011

(doc) Procuratura Anticorupție declară că PCRM
Foto: PCRM

Procuratura Anticorupție anunță că PCRM nu are probleme la capitolul autofinanțare. Despre aceasta se anunță într-un document dat publicității astăzi de către formațiunea condusă de Vladimir Voronin. 

Potrivit documentului, Procuratura Anticorupție și CCCEC anunță că în urma materialelor publicate în ziarul Timpul de dimineață în octombrie 2010, aceasta a inițiat o serie de investigații.

"În rezultatul controlului, la 15 martie 2011, prin ordonanța Procuraturii Anticorupție s-a dispus neînceprea urmării penale pe cazul dat, din lipsa faptului infracțiunii", se menționează în scrisoarea autorităților de anchetă.


În consecință, comuniștii declară că învinuirile aduse PCRM s-au dovedit a fi absolut neîntemeiate şi false, solicitând tuturor mijloacelor de informare în masă care au difuzat informaţia privind finanţarea partidului să publice o dezminţire.

UNIMEDIA amintește că, în octombrie 2010, Partidul Comuniștilor a fost implicat într-un scandal media privind finanțarea partidului. Potrivit unui articol publicat de ziarul Timpul, în lista de donatori ai PCRM pentru campania din 28 noiembrie 2011 figurau persoane care nu au venituri sau, care nu știau că au donat bani partidului.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: