„Avantaj BCR”: O soluţie financiară pentru întreprinderile mici şi mijlocii din Republica Moldova

miercuri, 4 mai 2011

„Avantaj BCR”: O soluţie financiară pentru întreprinderile mici şi mijlocii din Republica Moldova
Poză simbol
Foto: dailybusiness.ro

BCR Chişinău lansează un nou pachet de servicii destinat Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (IMM) – „Avantaj BCR”. Pachetul include servicii financiar-bancare vitale unei companii, fiind optimizate operaţiunile bancare, oferite la costuri esenţial reduse.


Astfel, IMM-urile ce vor opta pentru pachetul AVANTAJ BCR în perioada 1 mai - 31 iulie 2011 vor beneficia de facilităţi, precum: comision zero la deschiderea contului curent și accesarea serviciului Internet Banking; comision zero la deservirea contului curent și utilizarea serviciului Internet Banking in perioada 1 mai - 1 septembrie 2011; comision zero la transferul salariilor pe card in perioada 1 mai  - 1 septembrie 2011; reduceri cu 20% a tarifelor şi comisioanelor la serviciile incluse în pachet după 1 septembrie 2011.

„Pentru a economisi timp şi bani în derularea tranzacţiilor, ÎMM-urile  au nevoie de soluţii moderne care să le permită reducerea costurilor, efectuarea operaţiunilor bancare direct de la sediul firmei şi optimizarea plăţilor către furnizori şi angajaţi. De aceea BCR Chişinău vine cu o nouă soluţie pentru realizarea planurilor de dezvoltare – pachetul AVANTAJ BCR. Noua ofertă se înscrie în strategia BCR Chișinău de a-și ajuta clienții în atingerea aspirațiilor”, a declarat Sergiu Sahanovschi, Director Executiv Corporate Banking la BCR Chişinău S.A.

Pachetul AVANTAJ BCR include următoarele servicii financiar-bancare:

•Cont curent şi servicii aferente: încasări şi plăţi în numerar şi prin virament rapid, eficient şi în deplină siguranţă; operaţiuni de cont curent în lei şi în valută; instrumente simple şi comode de operare.
•Serviciul Internet banking: este accesibil continuu, la orice oră (24/24 ore), în orice zi a săptămânii (inclusiv zilele de odihnă), fiind accesat direct pe pagina www.bcr.md, şi permite efectuarea operaţiunilor bancare de la distanţă pe cale electronică, fiind un serviciu flexibil, eficient şi securizat.

Proiect salarial: prevede achitarea salariilor pe card (minim 10 angajaţi), lacosturi de tranzacţionare reduse, ceea ce permite economie de timp în procesarea plăţilor și facilitarea accesului angajaţilor la credite overdraft pe card salarial.

Nu în ultimul rând, în scopul susţinerii dezvoltării IMM-urilor, BCR Chişinău oferă acestora soluţii de finanţare în condiţii speciale. Condiţiile de creditare pentru IMM se stabilesc individual, în funcţie de planul de afaceri, standingul financiar şi garanţiile oferite. Astfel, BCR Chişinău oferă următoarele soluţii de finanţare pentru IMM-uri:

•Credite pentru stocuri în termen de până la 1 an, pentru finanţarea cheltuielilor sezoniere;
•Linie de creditare în termen de până la 1 an (3 ani pentru IMM cu standing financiar bun), cu posibilitatea de trageri şi rambursări multiple;
•Credite pentru investiţii în eficienţa energetică în cadrul liniei de finanţare BERD în termen de până la 5 ani cu posibilitatea de grant de până la 20% din valoarea investiţiei;
•Credite pentru investiţii pe termen lung, cu o perioadă de graţie de până la 1 an (ce poate fi extinsă la 3 ani pentru IMM cu standing financiar bun).

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: