HP oferă soluţii flexibile de cloud computing prin integrarea portofoliului de stocare 3PAR

vineri, 6 mai 2011

HP oferă soluţii flexibile de cloud computing prin integrarea portofoliului de stocare 3PAR
Foto: hp.com

HP anunţă integrarea soluţiilor companiei 3PAR Utility Storage în cadrul portofoliului HP de soluţii de Infrastructură Convergentă HP astfel încât să permită simplificarea proceselor flexibile de cloud computing şi introduce noi tehnologii de stocare potrivite pentru virtualizare şi deduplicare de date.


Integrarea le permite clienţilor să îşi optimizeze abilităţile de livrare de cloud prin ierarhizarea automatizată a capacităţii de stocare şi alocarea datelor către nivele diferite de performanţă în funcţie de priorităţi, îmbunătăţind astfel timpul de răspuns al aplicatiilor, precum şi prin funcţionalităţi de thin provisioning care să elimine supra-alocarea capacităţii de stocare.

Pentru a automatiza şi a simplifica alocarea capacităţii în tehnologiile de stocare multi-aplicaţie pentru cloud, HP 3PAR Utility Storage poate fi administrat acum ca parte a HP CloudSystem, cel mai complet sistem integrat de construcţie şi livrare a serviciilor în medii cloud private, publice sau hibride.


Pentru a le asigura clienţilor o soluţie sigură, unificată de stocare a datelor structurate şi nestructurate în cloud, HP a optimizat echipamentul HP X9300 Network Storage Gateway, construit pe tehnologie IBRIX, pentru a putea fi utilizat împreună cu Sistemele de stocare 3PAR. Combinând abilităţile de thin storage ale 3PAR Utility Storage cu caracteristicile de partiţionare şi de migrare a datelor oferite de HP X9300 Network Storage Gateway, HP oferă o soluţie care reduce cu până la 50% cerinţele de capacitate fizică ale clienţilor.


Soluţie convergentă de stocare, servere şi reţelistică pentru HP BladeSystem HP a lansat HP P4800 G2 SAN, o soluţie care le oferă companiilor posibilitatea de a-și recupera rapid investiţiile în servere virtuale şi PC-uri de birou. Construit în interiorul unei incinte HP BladeSystem c7000, P4800 elimină nevoia instalării elementelor externe de reţelistică, reducând astfel costurile asociate acestui segment cu până la 65%.

În acelaşi timp, utilizarea unei platforme comune de administrare pentru toate serverele, resursele de stocare şi reţelistică determină o creştere de 40% a productivităţii. Noul HP P4800 G2 SAN rulează un software SAN/IQ 9.0 software cu suport îmbunătăţit pentru VMware vStorage API for Array Integration (VAAI). Acesta accelerează funcţiile specifice VMware precum clonarea de date cu până la 95%, reducând, în acelaşi timp, încărcarea serverelor VMware ESX cu până la 94% şi permiţându-le astfel clienţilor să mărească de şase ori densitatea maşinilor virtuale incluse pe fiecare unitate de stocare.

Publicitate


 


 

sursa: Unimedia

0 Comments: