(foto) TOP 10 silicoane de box office la Hollywood

vineri, 6 mai 2011

(foto) TOP 10 silicoane de box office la Hollywood
Foto: realitatea.net

Operaţiile de mărire a sânilor nu sunt întotdeauna cu adevărat necesare şi nu aduc întotdeauna aplauzele dorite, dar vedetele Hollywood-ului nu se dau în lături de la nici un sacrificiu pe altarul celebrităţii. Astfel, s-a făcut un studiu comparativ care relevă consecinţe nefericite ale intervenţiilor chirurgicale, cel puţin la nivelul percepţiei nefardate.


Christina Aguilera. Vedetei s-au umflat cam mult în ultima vreme, deşi nu părea necesar iar fata nu recunoaşte nimic. Lumea foarte atentă i-a remarcat însă tăietura aceea mică mică mică de la subraţ, pe unde s-a făcut, probabil, inserţia de material ajutător.

Pamela Anderson. Probabil cea mai mediatizată pereche de balonaşe. Cele două podoabe mamare au şi nume, Pancho şi Lefty. Ca să ştie lumea cu cine stă de vorbă. Înduioşător.
Pamela Anderson

Salma Hayek. Frumoasa mexicană e un caz destul de ciudat. În sensul că saltul cupei de sutien a fost pus pe seama alăptatului la sân, de care actriţa s-a declarat foarte ataşată. Dar mai ales din cauză că vizibila creştere în volum a pieptului este pusă, de către ea, pe seama voinţei divine. 
Salma Hayek

Hilary Swank. Controversa din jurul pieptului acestei actriţe pare interminabilă. În special după interpretarea din Boys Don’T Cry, care i-a adus Oscar-ul în 1999, gurile rele spun că nu numai ego-ul său s-a cam înfoiat. Juriul încă deliberează, dar e cert că despre ea nu s-ar mai putea cânta celebrul vers „n-ai nimic pe sub tricou”, al Sarmalelor Reci.

Jennifer Love Hewitt. Aici rezultatele presupusei intervenţii mamoplastice sunt spectaculoase în sensul bun al cuvântului. Ceea ce se vede e plăcut ochiului şi asta explică apariţiile din ce în ce mai decoltate ale actriţei din „Ştiu ce-ai făcut astă vară”.
Jennifer Love Hewitt

Sharon Stone. Ceea ce ne-a arătat splendida blondă în Basic Instinct a fost absolut
suficient încât să o transforme în sex simbolul feminin al anilor nouăzeci şi. Acum, însă, cuţitul pare să fi căzut tare prost peste pieptul actriţei, toată lumea deplânge această mişcare neinspirată. 

Jenny McCarthy. Este celebră pentru că a recunoscut oficial. Şi pentru că a povestit coşmarul pe care l-a trăit când s-a trezit în timpul operaţiei, neînţelegând de unde venea tot sângele de pe ea,în timp ce doar unul dintre sâni era rezolvat. Fosta iepuraşă Playboy prima operaţie şi-a făcut-o, pentru doar 1500 de dolăraşi, la un doctor din Arizona, Fără anestezie, însă a trebuit să o refacă în scurt timp. 

Tara Reid. E cunoscută pentru rolurile din Big Lebowski şi American Pie. A admis şi ea că i s-a întâmplat, mai mult, s-a declarat nemulţumită de rezultat. „Cel drept iese mereu mai mare decât cel stâng” a protestat ea vehement, stârnind un val de cercetări amănunţite. Şi, ca să vezi, ea a cerut mărimea B dar i s-a dat C. 
Tara Reid

Tori Spelling. Fata lui Tata Aaaron Spelling a făcut tot ce i-a stat în putinţă să intre cumva şi ea în categoria hot a fetelor sexy de la Hollywood. O vreme a căpătat ceva atenţie, era epoca Beverly Hills 90210 şi încăpea şi ea în poză, lângă Shannen Doherty, Tiffany Amber Thiessen şi Jennie Garth. Cam tot atunci susţine ea că a păţit şi intervenţia originală, cea care a dus la ceea ce reiese din imagini. Trist. 

Megan Fox. Era cea mai dorită femeie în 2009. Cea mai frumoasă, cea mai sexy, cea mai ceva. Top-urile mondene se agitau care mai de care s-o scoată cumva între primele 5. Năsucul său a fost repede luat la ochi când a devenit oarecum diferit apoi centrul atenţiei a coborât spre piept, unde se leagănă doi pepenaşi foarte diferiţi de aspectul original al actriţei. Pentru ea, schimbarea este considerată benefică, de real ajutor.  Megan Fox

0 Comments: