Cu cât şi-a vândut o studentă virginitatea pe internet. Cine a câştigat licitaţia şi ce bonus va primi

sâmbătă, 7 mai 2011

Cu cât şi-a vândut o studentă virginitatea pe internet. Cine a câştigat licitaţia şi ce bonus va primi

O studentă de 21 de ani din Belgia şi-a vândut virginitatea online, suma pe care urmează să o primească în urma licitaţiei fiind echivalentul a 45.000 de lire.


Câştigătorul a cumpărat compania fetei pentru 24 de ore şi se obligă să o ducă la cină şi la cumpărături, ca parte din înţelegere. Acesta va primi un certificat medical care atestă virginitatea lui "Noelle", numele pe care îl foloseşte tânăra pentru a evita ca părinţii ei să afle de licitaţie, informează dailymail.co.uk.

"Sunt o fată normală şi părinţii mei ar fi îngroziţi dacă ar afla ce fac", a declarat aceasta pentru revista belgiană Panorama.

Noelle a mai declarat că părerile prietenilor ei în legătură vinderea virginităţii sunt împărţite, dar că până la urmă este vorba doar de sex:

"Prietena mea cea mai bună a încercat să mă convingă să nu fac asta, dar acum îmi respectă decizia. Alţi prieteni au fost impresionaţi că sunt încă virgină. Cred că se acordă prea multă importanţă pierderii virginităţii. E doar sex până la urmă."

Studenta se descrie pe site-ul de escorte Yantra, pe care s-a desfăşurat licitaţia, ca fiind "o fată dulce şi inocentă, dar şi puţin obraznic ".

De asemenea, Noelle intenţionează să doneze 5% din suma pe care o va primi unei fundaţii caritabile, "pentru a dovedi că nu este o prostituată".

0 Comments: