Wilfried Grommen vine în Moldova

joi, 5 mai 2011

Wilfried Grommen vine în Moldova
Foto: awt.be

Wilfried Grommen, strateg în tehnologie, expert regional Hewlett Packard în zona Europei,Orientului Mijlociu şi Africa (EMEA), acum focusat pe Europa Centrală şi de Est, vine la Chişinău.


Grommen își va împărtăși experiența sa în sfera TIC în cadrul Moldova ICT Summit 2011, cel mai important eveniment din domeniul tehnologiilor informaţionale din acest an. El va vorbi  despre inovațiile cu care ne vom ciocni în 2011, despre dezvoltarea capitalului uman și competitivitatea TIC Moldova.

Moldova ICT Summit 2011 va avea loc pe 18-19 Mai, în sălile de conferinţe ale Leogrand Convention Center, str. Vlaicu Pârcălab 77.

Pînă la postul de Chief Technology Officer la Hewlett Packard, Wilfred Grommen a lucrat pentru unele din cele mai mari companii ale lumii. Din 2003 pînă în 2010 lucrează la  Microsoft, ocupând diverse poziții, ultima fiind Regional Technology Officer pe regiune Europa Centrală și  de est. La moment, deține funcția de Chief Technology Officer pentru mari instituții guvernamentale (ONU, Banca Mondială, UE, NATO) în compania Hewlett Packard. Wilfred Grommen este expert în tehnologie pe tot ciclul de viaţă al domeniului TIC: arhitectură, dezvoltare, operaţiuni şi valori de business.

Pentru detalii despre eveniment, program şi modalitatea de înregistrare, persoanele interesate pot să  acceseze site-ul oficial al evenimentului www.moldovaictsummit.md.

Sursa: UNIMEDIA 


0 Comments: