(video) Marina l-a felicitat pe Vladic

vineri, 6 mai 2011

(video) Marina l-a felicitat pe Vladic
Foto: gov.md

Marina nu a uitat de prietenul său Vladic. Aceasta a venit în ospeţie la prim-ministrul Vlad Filat şi l-a felicitat cu ocazila zilei sale de naştere. În dar i-a adus o felicitare şi un bucheţel cu trandafiri albi, care sunt pe placul premierului.


Astăzi, 6 mai, Vlad Filat a împlinit 42 de ani. Cu acestă ocazie, acesta a fost felicitat de către politicieni, diplomaţi acreditaţi în Republica Moldova, oameni de afaceri şi reprezentanţi ai mediului academic.

Printre cei care au venit să-l felicite pe premier la oficiu au fost Î.P.S Mitropolitul Chişinăului şi Întregii Moldove, Vladimir, Preşedintele interimar, Preşedintele Parlamentului, Marian Lupu, preşedintele PL, Mihai Ghimpu, colegi din Guvern şi deputaţi din Alianţa pentru Integrarea Europeană.

UNIMEDIA precizează că Marina este fetiţa de opt ani de la Centrul pentru copilărie adolescenţă şi familie din Chişinău, care l-a cucerit pe premier, oferindu-i un mărţişor, la 1 martie curent. Atunci Filat a invitat-o la el în birou şi i-a oferit un televizor nou la orfelinat. Ulterior, Vlad Filat a mai vizitat-o la centru de plasament unde aceasta stă, inclusiv de ziua ei de naştere.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: