Al 500.000 Card al Clientlui Unistream a fost înmânat clientului Victoriabank

vineri, 6 mai 2011

Al 500.000 Card al Clientlui Unistream a fost înmânat clientului Victoriabank
Foto: VB

Lilia Pătraşcu, client al Victoriabank, a devenit a 500.000 deţinătoare a Cardului clientului al sistemului de transferuri rapide Unistream. Cu această ocazie Compania Unistream a oferit pentru fidelitatea clientului Victoriabank în calitate de cadou un telefon mobil.


Cardul Clientului Unistream se emite clientului la efectuarea primului transfer de bani. Astfel, procedura de expediere a banilor devine mai simplă. Cardul Clientului Unistream, de asemenea, prevede şi diverse programe de loialitate. 

„Pentru noi, al 500.000 Card al Clientului semnifică un jubileu specific al proiectului. Este o coincidență simbolic că acest card jubiliar a fost înmânat anume clientului Victoriabank - partenerul nostru fidel şi de încredere în R. Moldova”, a declarat preşedintele UNISTREAM Suren Airiyan.

Vasile Tomiţa, şef al secţie relaţii externe şi operaţiuni documentare, a menționat că inovaţiile pe care le aplică Victoriabank pe piaţa de transferuri de bani din R. Moldova în parteneriat cu sistemul UNISTREAM au un succes deosebit şi norocul de a elibera a 500.000-lea Cardul Clientului UNISTREAM se datorează în mare parte clienţilor fideli. 

Amintim că Unistream este un sistem de transferuri internaţionale care colaborează cu toate băncile din R. Moldova şi care efectuează anual peste un jumătate de milion de transferuri de bani. Compania Unistream activează în peste 100 ţari ale lumii şi reţeaua Unistream constituie peste 200 mii de locaţii în toată lumea. 

Victoriabank a început colaborarea cu sistemul Unistream în noiembrie 2008 şi pe parcursul a 2 ani şi jumătate a stabilit relaţii speciale, implementând întotdeauna prima produsele aferente acestui sistem, precum: transferurile din peste 90.000 terminale QIWI din Rusia, emiterea Cardurilor Clientului Unistream.    
Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: