(video) Înjunghiată şi aruncată în fântâna de canalizare

joi, 5 mai 2011

(video) Înjunghiată şi aruncată în fântâna de canalizare
Poză simbol
Foto: medisinstudent.com

O femeie din oraşul Cahul a fost omorâtă de către concubinul fiicei sale, informează serviciul de presă al MAI. Victima, care avea o plagă prin înjunghiere în zona gâtului, a fost găsită în fântâna de canalizare din gospodăria sa, chiar de către feciorul său, care venise să o viziteze.


Fiul, în vârstă de 46 de ani, îngrijorat că mama sa lipseşte, a căutat-o ore în şir. A găsit corpul neînsufleţit a mamei sale, de 76 de ani, la o adâncime de 5-6 metri în fântâna de canalizare din curtea casei şi a alertat imediat poliţia.

În timpul examinării cadavruuil, pe partea laterală a gâtului, medicii legişti au constatat o plagă adâncă de cuţit, prin care a fost lezată traheea, fapt care confirmă moartea violentă a femeii. În fântâna de canalizare a fost depistată o pătură, o cârpă şi un cuţit de bucătărie.

Oamenii legii au identificat şi reţinut făptaşul. Acesta s-a dovedit a fi un locuitor al oraşului Cahul, în vârstă de 34 de ani, care se afla în relaţie de concubinaj cu fiica victimei. Potrivit poliţiie, „ginerele” şi „soacra” nu se înţelegeau şi deseori se luau la harţă.

Tipul s-a folosit de moment că bătrâna se afla singură acasă, a pătruns în gospodărie cu cheile concubinei sale, a bătut pensionara, i-a aplicat o lovitură de cuţit în regiunea gâtului, după care a aruncat cadavrul în canalizare şi a încercat să ascundă urmele infracţiunii.

La scurt timp bărbatul a fost încătuşat, iar la domiciliul acestuia fiind depistate haine şi încălţăminte cu urme de sânge. În prezent, suspectul este cercetat pentru „Omor intenţionat” şi riscă până la 25 de ani de închisoare sau detenţiune pe viaţă.




Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: