HP prezintă noi staţii de lucru de tip desktop sau mobile pentru companii

miercuri, 4 mai 2011

HP prezintă noi staţii de lucru  de tip desktop sau mobile pentru companii
Foto: hp.com

HP îşi extinde binecunoscuta gamă de echipamente Z Workstation cu staţiile de lucru HP Z210 disponibile la un preţ foarte accesibil. În acelaşi timp, HP a adăugat modelele HP Elitebook 8760w şi 8560w liniei sale de staţii de lucru mobile de mare putere. Noile modele reprezintă o dovadă a investiţiilor HP în dezvoltarea pieţei mondiale de staţii de lucru fixe şi mobile al cărei lider este, conform datelor IDC.


Modelele HP Z210 sunt disponibile fie în format de mini-turn convertibil (CMT), fie într-o unitate foarte compactă pentru medii cu spaţiu limitat (SFF) şi sunt ideale pentru acei utilizatori care lucrează cu aplicaţii de design computerizat, media digitală, aplicaţii medicale sau aplicaţii complexe de birou. Noua gamă se constituie într-un etalon de performanţă pentru staţiile de lucru entry-level, oferind, în acelaşi timp, cel mai mare grad de fiabilitate din segmentul staţiilor de lucru la un preţ foarte accesibil.

Noile modele de stații de lucru mobile se pliază perfect pe cerinţele utilizatorilor activi care lucrează în inginerie sau în alte domenii cu procesare complexă sau creare de conţinut şi care au nevoie să combine performanţa unei staţii de lucru cu portabilitatea şi comoditatea utilizării unui notebook.

Preţ accesibil şi fiabilitate de la staţiile de lucru mobile

Modelele HP Z210 oferă o serie de variante de grafică profesională, inclusiv opţiuni 2-D de la AMD sau NVIDIA ce includ carduri grafice cu două chip-uri care pot susţine până la patru monitoare 2-D. Opţiunile 3-D includ soluţii de grafică Intel HD cu procesor integrat ce reduc costul de pornire al soluţiilor de grafică profesională 3-D, precum şi costul soluţiilor de grafică de bază şi de nivel mediu oferite de NVIDIA şi AMD.

Modelul HP Z210 disponibil în format SFF este cu 65% mai mic decât modelul în format CMT. Ambele dimensiuni le permit cumpărătorilor să aleagă între procesoare performante Intel® Xeon® E3 şi procesoare Intel Core™ i3/i5/i7 de a doua generaţie, devansând ofertele existente de PC-uri şi îmbunătăţind cu până la 20% performanţele echipamentelor faţă de generaţiile anterioare de procesoare.(2)

Integritatea datelor şi ajută la evitarea posibilelor blocaje din sistem sau a coruperii de date eliminând erori de memorie single-bit, un criteriu important pentru acei utilizatorii care rulează aplicaţii mission-critical.

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: