60% din locuitorii Capitalei au rămas fără apă caldă

miercuri, 4 mai 2011

60% din locuitorii Capitalei au rămas fără apă caldă
Poză simbol
Foto: metropola-brasov.ro

O pană pe sistemul de alimentare cu energie electrică a provocat o avarie serioasă pe reţeaua termică magistrală a Termocom-ului, mii de tone de apă s-au scurs, iar majoritatea locuitorilor Capitalei au rămas fără apă caldă.


Potrivit Termocom-ului, s-a produs o lovitură hidraulică pe reţelele magistrale ale întreprinderii,  soldată cu o ruptură a conductei cu diametrul de 1000mm  în str. Vadul lui Vodă şi de 600mm în str. Sarmisegetusa.

Avaria, produsă din cauza unei pene de curent, a determinat deconectarea de la reţeaua de alimentare cu apă caldă menajeră a circa 60% din consumatori.

La această oră continuă să beneficieze de apă caldă menajeră 650 de consumatori din str. M. Drăgan, bd. Mircea cel Bătrân, str. N. Milescu Spătaru, str. I. Vieru, str. Sadoveanu, str. Voluntarilor, str. Ginta Latină, str. Munceşti, str. Sarmisegetusa, str. Salcâmilor, bd. Cuza Vodă, str. A. Russo, str. Dimo, bd. Moscovei, str. Studenţilor, str. Socoleni, str. Doina.

SA „Termocom” dă asigurări că va acţiona operativ în vederea reconectării consumatorilor la reţeaua de alimentare cu apă caldă.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: