(doc) Promisiuni electorale "sociale și medicale" de la Dodon

miercuri, 4 mai 2011

(doc) Promisiuni electorale
Foto: PCRM

Înlesniri la călătoriile în transportul public pentru pensionarii de vârstă și invalizi, asigurarea accesului sporit la serviciile medicale pentru toți locuitorii municipiului. Acestea sunt doar câteva din promisiunile electorale făcute de către candidatul PCRM la funcția de primar al municipiului Chișinău, Igor Dodon, împreună cu echipa de consilieri, astăzi, 4 mai, în cadrul unei conferințe de presă organizată pe teritoriul Spitalului clinic municipal Nr. 4.


"Nu întâmplător facem lansare aici, pe teritoriul acestei instituții municipale. Intenționat am desfășurat evenimentul aici, să vedeți în ce condiții sunt ținuți pacienții și în ce condiții activează angajații acestui spital. Astăzi am decis să lansăm soluțiile noastre pentru problemele sociale din municipiul Chișinău. Venim cu mai multe propuneri pentru păturile sociale din municipiu. De asemenea, suntem indignați că acum un an jumătate autoritățile au anulat toate înlesnirile pentru pensionari, pentru persoanele în etate, pentru studenți", a declarat Igor Dodon.

În cadrul conferinței, comuniștii au declarat că pun accentul pe educație și instruirea performantă, accesul la serviciile medicale de calitate și protecția socială garantată.

Printre "soluțiile" comuniștilor se numără înzestrarea cu utilaj a tuturor instituțiilor medicale, extinderea asistenței acordate persoanelor fără loc de muncă, reabilitarea infrastructurii educaționale a municipiului.
Pcrm Social

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: