(video) Comercializa heroină cu circa 500 de lei pentru o doză

vineri, 6 mai 2011

(video) Comercializa heroină cu circa 500 de lei pentru o doză
Foto: MAI

Polițiștii de la antidrog au reținut recent un chișinăuian în vârtsă de 30 de ani, suspectat că comercializa heroină la un preț de 450-600 lei pentru o doză. Substanțele narcotice fiind introduse în țără prin contrabandă din Italia.


Potrivit serviciului de presă al MAI, oamenii legii au efectuat o achiziție de control, obţinând circa 4 pacheţele cu o substanţă solidă de culoare cafenie, asemănătoare cu heroină (circa 5 gr), o substanţă vegetală de culoare verde, asemănătoare cu marijuana, cu masa aproximativă de 2 gr.

În urma preparării acestei substanţei, puteau fi obţinute peste 25 de doze, în sumă totală de circa 15 000 lei. În cadrul unei noi operaţiuni de comercializare a stupefiantelor suspectul a fost reținut. Acesta avea la sine pacheţele din folie de staniol, cu substanţă solidă de culoare cafenie asemănătoare cu heroina, cu masa aproximativă 2 grame. În urma preparării acesteia puteau fi obţinute circa 8 doze, în sumă totală de peste 6 000 lei. 

Într-un alt caz de circulaţie ilegală a substanţelor narcotice, a fost reţinut un chişinăuian, în vârstă de 41 d ani. În urma percheziţiei efectuate la domiciliu acestuia, au depistat 6 pachete cu seminţe de cânepă, cu o greutate de circa 20 grame, două sticluţe pe pereţii cărora se afla o substanţă de culoare neagră, 34 de pastile „Tramadol” și alte substanțe narcotice. 

Actualmente, cei doi sunt cercetaţi penal și  riscă până la şase ani de puşcărie. 

De la începutul anului curent, poliţia a înregistrat 607 infacţiuni legate de droguri.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: