(video) CEC a demarat campania de informare cu sloganul - ”De la mic la mare”

vineri, 6 mai 2011

(video) CEC a demarat campania de informare cu sloganul - ”De la mic la mare”
Foto: CEC

Comisia Electorală Centrală a demarat campania de informare pentru alegerile locale generale din 5 iunie 2011, sloganul acesteia este ”De la mic la mare”. Astfel, astăzi 6 mai, în cadrul unei conferințe de presă a fost lansat spotul video și posterele informative.


Potrivit lui Iurie Ciocan, președintele CEC, sloganul ”De la mic la mare”, înseamnă că începând cu cea mai mică localitate, satul Antoneuca, raionul Drochia, unde sunt 326 de alegători până la municipiul Chișinău cu 610 mii alegători, toți trebuie să meargă la vot.

În acestă campanie informativă vor fi lansate 4 spoturi video, 4 - audio și 2 spoturi enciclopedice. Totodată, în ultimele 29 de zile, înainte de scrutin, vor fi difuzate încă 3 spoturi video care vor informa despre procedura de votare.

În total vor fi lansate în toată țara 50 mii de elective, 5 mii de postere și 90 de panouri. În perioada 25 mai – 3 iunie o echipă mobilă va disemina materiale informative în toate oraşele Moldovei. De asemenea, informații depsre alegerile locale vor putea fi găsite pe pagina web - voteaza.md.

Amintim că din bugetul de stat pentru campania informativă au fost alocate 300 mii de lei, iar pentru scrutin în general - 1, 3 milioane de lei.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: