(video) O fetiţă de 7 ani, lăsată să moară de foame de către părinţi, a încercat "să se mănânce singură"

miercuri, 4 mai 2011

(video) O fetiţă de 7 ani, lăsată să moară de foame de către părinţi, a încercat
Shannon şi Brian Gore au recunoscut că şi-au închis şi înfometat fetiţa timp de mai multe luni
Foto: The Daily Mail

Un cuplu american a fost arestat după ce o percheziţie a casei a scos la iveală că unul dintre copii era ţinut flămând într-o cuşcă, în timp ce altul era mort şi îngropat sub casă, informează The Daily Mail. O percheziţie de rutină a poliţiei a scos la iveală poate cel mai grav caz de abuz asupra unui minor din ultima vreme. Autorităţile americane din statul Virginia au descoperit într-o casă o fetiţă aproape leşinată de foame închisă într-o cuşcă şi acoperită toată de propriile fecale.


În momentul în care a fost scoasă de autorităţi din patul transformat de mama ei în cuşcă, fetiţei în vârstă de 6-7 ani îi era atât de foame încât începuse să-şi mănânce propria piele.

Copila a fost găsită într-o cameră întunecată şi acoperită toată de propriile fecale, ceea ce a dus la apariţia unor grave infecţii ale pielii. Autorităţile de la protecţia copilului au declarat că dacă era găsită cu o săptămâna mai târziu micuţa ar fi fost moartă.   

Părinţii fetiţei, Brian şi Shannon Gore, în vârstă de 29, respectiv 24 de ani, le-au declarat poliţiştilor, după ce au fost arestaţi, că feţita suferă de sindromul Down şi a fost închisă în cuşcă încă de vara trecută pentru propria sa siguranţă. 

Ancheta poliţiei a arătat că micuţa primea o prăjitură dimineaţa şi una seara, şi din când în când câte un sandviş.

Brian Gore a declarat că nimeni nu ştia de existenţa fetiţei deaorece soţia sa a născut acasă şi nu a fost la niciun control medical pe toată perioada sarcinii. 

Micuţa a fost găsită absolut întâmplător în urma unei anchete privind un furt din cartier.  După o percheziţie mai amănunţită poliţa a găsit îngropat sub casă cadavrul unui alt copil. Medicii legişti vor stabili ce sex avea acesta şi care au fost cauzele decesului. 

Cuplul mai avea şi un băieţel în vâstă de o lună. Acesta a fost preluat de serviciile sociale.

Cei doi sunt acuzaţi de crimă şi de tentativă de crimă.

 

Sursa: adevarul.ro


0 Comments: