Alexandru Tănase nu exclude că va reveni în politică: „Never say never”

joi, 5 mai 2011

Alexandru Tănase nu exclude că va reveni în politică: „Never say never”
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Alexandru Tănase nu exclude că va reveni în politică. „Never say never”, a declarat acesta în cadrul unui interviu pentru Radio Bucuresti FM, adăugând că în Republica Moldova nu poți să-ți faci planuri de lungă durată. 


„Într-o ţară ca a noastră este absolut iraţional să-ţi faci planuri de lungă durată, nimeni nu ştie ce va fi în această zonă în câţiva ani de zile. Pentru moment, am decis să merg să muncesc la Curtea Constituţională, avem foarte mult de făcut şi acolo. Mai apoi se va vedea, Dumnezeu ştie cum se vor derula lucrurile. Să sperăm că cel puţin persoanele care la ora actuală sunt responsabile politic de situaţia din ţară vor trata-o cu mai multă responsabilitate”, a explicat Tănase.

UNIMEDIA amintește că Alexandru Tănase a renunțat la funcția de prim-vicepreședinte al Partidulul Liberal Democrat, dar și la funcția de ministru al Justiției în favoarea celei de judecător la Curtea Constituțională. Astfel, Tănase s-a lăsat de activitatea politică cel puțin pentru 4 ani, atât cât va dura mandatul său de judecător.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: