O tânără de 19 ani îşi jefuia iubiţii, după care dispărea

joi, 9 decembrie 2010

O tânără de 19 ani îşi jefuia iubiţii, după care dispărea
Poză simbol
Foto: petruandrei.files.wordpress.com

O tânără de 19 ani din Sloveanca, raionul Sângerei, sustrăgea bani şi bunuri materiale de la bărbaţii cu care concubina. Inculpata a fost denunţată de una din victimele sale, un bărbat de 29 de ani.


Potrivit oamenilor legii, în timpul audierilor tânăra şi-a recunoscut vina pe deplin. Mai mult decât atât aceasta a spus că nu este la primul caz. 

Prima sustragere, 300 dolari, a săvârşit-o de la primul concubin cu care are un copil de 2 ani, şi pe care la părăsit. Mai apoi a făcut cunoştinţă cu alt bărbat, locuitor al satului Rezeni. După mai multe luni de trai împreună, în vara anului curent, aceasta i-a furat telefonul mobil şi bani, ulterior telefonul l-a restituit printr-o prietenă, la care concubinul a iertat-o. Întoarsă la bărbat, acelaşi scenariu. Aceasta a furat telefonul mobil şi 3 700 lei şi a fugit la Chişinău, unde s-a angajat ca bonă.  

Suspecta se încurcă în explicaţii atunci când este întrebată de motivul furturilor, spunând că banii au fost cheltuiţi pe haine şi întoarse careva datorii.

Acum tânăra este cercetată în libertate pentru furt. dacă va fi găsită vinovată, aceasta riscă o amendă de la 6 000 la 20 000 lei sau  muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau să stea după gratii până la 4 ani.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: