Plahotniuc poate deveni premier doar dacă va aduna voturile a 51 de deputați, declară Filat

joi, 9 decembrie 2010

Plahotniuc poate deveni premier doar dacă va aduna voturile a 51 de deputați, declară Filat
Foto: antimafie.jurnal.md

”Premier, cât de mult nu ți-ai dori, nu poți să te faci de unul singur, ai nevoie să ai acoperire politică  și ai nevoie de cel puțin 51 de mandate. În cazul în care va exista o coaliție de 51 deputați, care vor vota pentru Plahotniuc, dânsul poate deveni premier”, a declarat liderul PLDM, Vlad Filat, astăzi, 9 decembrie, comentând posibila candidatură a omului de afaceri la postul de șef al Executivului, transmite ProTV.

Întrebat de jurnaliști ce trebuie să facă pentru a-l convinge pe liderul PDM să renunțe la o coaliție cu PCRM, Vlad Filat a declarat că nu este rolul PLDM sau PL să clarifice poziția lui Marian Lupu. ”Vreau să vă spun că nu este foarte plăcut să fii într-o stare de balansare”, a mai spus liderul liberal-democraților.


UNIMEDIA amintește că  ieri, 8 decembrie, în cadrul unei emisiuni televizate la Prime TV, liderul democraților, Marian Lupu a declarat că nu a luat încă o decizie în privința coaliției de guvernare - de centru-stânga sau de centru-dreapta. "Situația rămâne 50 la 50", a anunțat acesta.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: