Filat recunoaște că a vorbit despre funcții cu PL și PDM: ”Nu vom satisface dorințele exagerate ale unora. Admitem și alegeri anticipate”

joi, 9 decembrie 2010

Filat recunoaște că a vorbit despre funcții cu PL și PDM: ”Nu vom satisface dorințele exagerate ale unora. Admitem și alegeri anticipate”
Foto: UNIMEDIA

”Cetățenii ne-au delegat în Parlament pentru a rezolva problemele pe care le-am asumat, dar nu pentru a satisface dorințele pe alocuri, foarte exagerate ale unora sau altora. Partidul Liberal Democrat nu va accepta presiuni sau șantaj. Am vorbit deja despre funcții și continuăm să discutăm despre un sistem corect de partajare a responsabilităților, care duc, până la urmă, către funcții”, a declarat astăzi, 9 decembrie, liderul PLDM, Vlad Filat, transmite ProTV.

Acesta a menționat că admite posibilitatea organizării unor alegeri anticipate, în cazul în care Partidul Liberal va împărtăși poziția PLDM de a ”nu va vota pentru funcția de președinte înaintată de o coaliție de centru-stânga”.

Vlad Filat a precizat că în cadrul unei coaliții cu colegii din PL, PLDM și PD, va insista asupra semnării unui act care va prevede mecanisme și principii concrete pentru a asigura o bună guvernare a țării, astfel încât nici unul din liderii alianței să nu poată invoca supărări fără a avea motivații, așa cum a fost în cadrul AIE.


Amintim că liderii PLDM, PL și PDM s-au întâlnit ieri, 8 decembrie, pentru discuții post-electorale, următoarea întrevedere în format trilateral urmând să aibă loc în seara zilei de mâine.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: