(video) Eduard Mușuc îl acuză pe Filat că ar încerca să cumpere voturile deputaților PCRM, iar mass-media - pentru că denigrează PCRM

luni, 6 decembrie 2010

(video) Eduard Mușuc îl acuză pe Filat că ar încerca să cumpere voturile deputaților PCRM, iar mass-media - pentru că denigrează PCRM
Foto: Privesc.EU

Vorbind în română și în rusă concomitent, deputatul comunist, Eduard Mușuc, susține că liderul PLDM, Vlad Filat, recurge la niște metode de intimidare și presiune a deputaților PCRM pentru a găsi cele 2 voturi necesare pentru alegerea șefului statului. ”La adresa colegilor din fracțiunea PCRM deja s-a intervenit prin telefon în numele liderului PLDM, Vlad Filat, referitor la unele negocieri, discuții, tentative de cumpărare de voturi, intimidări”, a declarat Mușuc, precizând că va organiza în viitorul apropiat o conferință de presă specială, în cadrul căreia va prezenta toate dovezile în acest sens.  


Totodată, deputatul PCRM spune că mai multe instituții media, printre care și portalul de știri UNIMEDIA, încearcă să manipuleze opinia publică, prin denigrarea imaginii PCRM. Mușuc a făcut referință la o știre publicată de UNIMEDIA, preluată din ziarul Adevărul, în care acesta este prezentat ca un potențial candidat care ar vota pentru președintele Alianței de Guvernare. 

Amintim că portalul de știri UNIMEDIA a publicat o știre în care ziarul Adevărul îl prezenta pe Eduard Mușuc ca un potențial candidat care ar vota președintele AIE. Ulterior, Eduard Mușuc a infirmat pentru UNIMEDIA precum că ar intenționa să părăsească PCRM sau să trădeze partidul condus de Vladimir Voronin. 



Sursa: UNIMEDIA
Video: Privesc.EU


0 Comments: