Moldova Agroindbank lansează cardul de credit "Fidel"

miercuri, 8 decembrie 2010

Moldova Agroindbank lansează cardul de credit
Foto: maib.md

În anul 2011 Moldova Agroindbank face bilanţul a 20 de ani de activitate pe piaţa produselor bancare din republică. Banca consideră că toate realizările obţinute pe parcursul activităţii sale, au fost graţie încrederii acordate de către clienţii săi. Pentru a recompensa loialitatea acestora, Moldova Agroindbank anunţă lansarea cardului de credit "Fidel", care este destinat clienţilor care primesc salariile lunare in conturile de card  la Moldova Agroindbank.


Pentru aceasta categorie de clienţi, banca emite pe gratis cardul de credit "Fidel". Cardul se emite cu limita de credit deschisă de maximum 10 mii lei, pentru o perioadă de 36 de luni, la o rată a dobânzii de 19,5%. Rambursarea creditului va fi efectuată de beneficiar în părţi egale pe parcursul a ultimelor 24 de luni ale perioadei de utilizare. 

Acest card de credit este emis în cadrul proiectelor salariale, iar, la solicitarea clientului, acesta poate fi personalizat în cele mai diverse moduri: imprimarea pe card a unei imagini preferate sau a unei fotografii cu cei dragi. Cardul este dotat cu microcip de protecţie. 

Cardul "Fidel" oferă clienţilor posibilitatea să efectueze oricând, orice operaţiune în limita de credit acordată, oriunde s-ar afla, beneficiind în acelaşi timp de un suport tehnic şi informaţional adecvat în toate reţelele băncii Moldova Agroindbank. Moldova Agroindbank menţionează că acest card va fi emis în baza informaţiei deţinute de bancă. 


sursa: Unimedia

0 Comments: