Republica Moldova nu a semnat documentele privind colaborarea politico-militară a statelor membre ale CSI

joi, 9 decembrie 2010

Republica Moldova nu a semnat documentele privind colaborarea politico-militară a statelor membre ale CSI
Foto: mfa.gov.md

Viceministrul afacerilor externe și integrării europene, Andrei Popov a participat azi, 9 decembrie, la reuniunea Consiliului Miniştrilor Afacerilor Externe al statelor-membre ale CSI, care şi-a desfăşurat lucrările la Moscova. Potrivit serviciului de presă al MAEIE, delegaţia ţării noastre, în conformitate cu legislaţia în vigoare, nu a semnat documentele privind colaborarea politico-militară a statelor membre ale CSI.   


Agenda reuniunii a inclus mai multe subiecte referitoare la diverse domenii de interes comun, inclusiv proiecte de documente ce ţin de Strategia cooperării în domeniul tineretului, Concepţia de colaborare în sfera culturii, Planul consultărilor interministeriale pentru anul 2011, declararea anului 2011 drept An al sporirii securităţii alimentare, colaborarea în domeniul combaterii terorismului, traficului de fiinţe umane, circulaţiei ilicite a substanţelor narcotice etc.   

Părţile au coordonat, de asemenea, o serie de documente, care urmează a fi aprobate în cadrul reuniunii Consiliului Şefilor de Stat al statelor-membre ale CSI, preconizată pentru 10 decembrie curent, la Moscova. 

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: