Dumitru Diacov: Nu numai din cauza PD nu se mișcă lucrurile înainte. Încercările de a impune un punct de vedere nu vor duce la nimic bun

joi, 9 decembrie 2010

Dumitru Diacov: Nu numai din cauza PD nu se mișcă lucrurile înainte. Încercările de a impune un punct de vedere nu vor duce la nimic bun
Foto: M1

Vineri, 10 decembrie, avem două runde de discuții cu Partidul Comuniștilor și cu PLDM - PL. Sper că vor exista și momente plăcute. Cred că toți politicienii ar trebui să arate dorința de a ajunge la un compromis, pentru revitalizarea și continuarea reformelor democratice în Moldova. Declarațiile rânzoase pe care le-am auzit azi, dar și zilele trecute, nu-și au loc.  

Declarațiile aparțin președintelui de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, oferite pentru UNIMEDIA în această seară. Potrivit lui, anunțul ProTV de astăzi precum că "Lupu a făcut alegerea" nu reprezintă decât o tentativă a postului de a-și ridica ratingul. 


"Deciziile noi le luăm în echipă. Faptul că ProTV face astfel de anunțuri că "Lupu a ales" nu înseamnă decât că vor să-și ridice audiența. Nu s-a luat nicio decizie", a mai precizat Diacov. Potrivit informațiilor, postul de televiziune a realizat un reportaj hazliu despre "ce alege un lup", care va fi difuzat pe post la ora 20.00.

"Nu numai din cauza PD lucrurile nu se mișcă înainte. Sunt unele situații și momente pe care trebuie să le depășească toți. Dimineața e optimistă, seara e pesimistă cu astfel de declarații. Alianța nu poate fi reeditată în stilul Alianței trecute. Vor apărea doar probleme dacă se va întâmpla așa. Trebuie să găsim un compromis. Încercarea de a impune un punct de vedere nu se va termina cu nimic. Eu nu am să dau replici pentru că nu e direcția corectă de discuții", a conchis Dumitru Diacov pentru UNIMEDIA. 

UNIMEDIA precizează că mâine la ora 10.00 va avea loc o întâlnire între liderii PD și PCRM. Spre seara, PD se va întâlni cu PLDM și PL. 

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: