Misiunea FMI acordă suport autorităţii fiscale din Republica Moldova

joi, 9 decembrie 2010

Misiunea FMI acordă suport autorităţii fiscale din Republica Moldova
Foto: blogspot.com

În perioada 2-13 decembrie curent la Inspectoratul Fiscal Principal de Stat se află în vizită de lucru misiunea FMI de asistenţă tehnica în domeniul fiscal. Scopul acestei misiuni constă în stabilirea aşteptărilor, priorităţilor şi problemelor existente în domeniul administrării fiscale.


În prima zi a aflării reprezentanţilor misiunii FMI la Chişinău, a avut loc întâlnirea cu conducerea IFPS, în cadrul căreia a fost prezentat Planul de dezvoltare şi priorităţile în administrarea fiscală, conformarea contribuabililor, structura organizatorică a Serviciului Fiscal de Stat şi statele de personal.

În zilele următoare, va fi prezentat Planul de dezvoltare a Serviciului Fiscal de Stat al Republicii Moldova pentru anii 2011 – 2015 şi Programul de conformare a contribuabililor pentru anul 2011. De asemenea, vor urma discuţii privind necesitatea unor ajustări la situaţia existentă şi căile de implementare, inclusiv cerinţele faţă de asistenţa tehnică necesară.

Pe lângă acestea, programul de lucru al misiunii va conţine şi familiarizarea experţilor misiunii cu "Programul de asigurare a colectării impozitelor pe 2011: conţinut, ajustări, efecte", informează Serviciul de Presă al IFPS.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: